Cacao Ceremoni
kakaobønne cacaobønne kakaofrugt hel

Cacao Ceremoni

Alt hvad du har brug for at vide finder du på denne side


Har du stadigvæk spørgsmål? 

Så tag endelig kontakt! 

fjer og starinlys cacao ceremoni alter med krystaller

Hvad er en Cacao Ceremoni?

Hvad er formålet?

En Cacao Ceremoni afholdes med de formål at få dybere forbindelse til:

1. Sig selv, sit hjerte, kroppens sanser og sin vej her i livet.


2. Fællesskabet, følelsen af community og interaktionen imellem andre mennesker der ligeledes rejser på livets vej.

At mødes i en Cacao Ceremoni er livsbekræftende

cacao ceremoni kakaoceremoni fjer og alter med lys, salvie og kopper til ceremoniel cacao kakao

De løftede sanser, musikken, muligheden for at være med sig selv i fuld opmærksomhed, i samspil med at dele rummet med andre giver en oplevelse af meningfuldhed. At det giver mening at være en sjæl i en fysisk krop, fordi der er tid til at SANSE og til at FORDØJE alle de indtryk vi går rundt med.


Der er tid til at UDFORSKE og til at LEGE.


Og vi får endelig lov til at lade vores INDRE BARN komme frem og DANSE, GRINE, GRÆDE, og FÅ TALT UD. 

Cacao Ceremonien renser de gamle tanker og følelser, og giver plads til nye ideer og energi

Når vi endelig giver os selv et rum hvor der er plads til at være med alle de følelser og tanker, der måtte opstå, så mister selv de mest negative mønstre deres virkning over os. Vi kan være vores SANDE SELV, og i det rum er der plads til FORSTÅELSE og ACCEPT.


I processen, og sammen med Cacaoen's groundende og moderlige Spirit, bliver vi i stand til at se os selv og vores liv UDEFRA.

Til at få AFKLARING omkring de spørgsmål vi ellers ikke har kunne finde et svar på.


Og til at føle os ELSKET - af andre der lever på jorden ligesom os, af jorden selv og hele hendes Natur direkte igennem Cacaoen - og vigtist af alt - VI BEGYNDER AT MÆRKE KÆRLIGHEDEN TIL OS SELV.

Hvordan virker Cacao?  - Og hvorfor?

Noget jeg elsker at nørde er forholdet imellem det spirituelle / sindsmæssige og det fysiske - altså hvad sker der helt konkret i kroppen som afspejler den følelsesmæssige oplevelse vi får ?!

Cacao indeholder Theobromin

Theobromin er en alkaloid der forekommer naturlig i kakao og får sit navn

- fra den Græske rod Theo = Gud og Broma = Mad betyder direkte oversat "Gudernes Mad" (mere nørderi her).


Effekten af theobromin på menneskets krop forveksles ofte med koffein da det giver energi og stamina - og her er det vigtigt at pointere at der derfor er sket en misforståelse af kakaoens egentlige indhold - for som nogle tror indeholder kakao faktisk mindre en 0,05% koffein!


Theobromin energien er blødere en koffein. Effekten er en følelse af velvære og tanke klarhed. Men hvorfor egentlig det?


Cacao øger cirkulationen igennem kroppen og "åbner hjertet"

Når vi taler om "hjerte åbning" rent spirituelt og følelsesmæssigt - hvad betyder det så egentligt?!


Her ifm Cacaoen er korrelationen til kropps en perfekt afspejling af følelsen, fordi den nemlig forårsager dilatering af blodårene (åbning af blodårene) hvilket giver øget cirkulation. Det betyder at områder af kroppen der ikke har fået nok blod bliver en del af systemet igen - hvilket kan betyder at vi oplever at komme i kontakt med helt gamle følelser og evt traumer der gjorde at de dele blev lukket af.


Men bare rolig, Cacaoen er med indover, og Ceremonien sætter også rammen for at du aldrig kommer ud i noget du ikke kan klare. Det er stille og rolig indsigt i det der har behov for at blive hørt.


Øget cirkulation igennem kroppen giver også øget blodgennemstrømning til hjertet - og en direkte følelse af at hjertekontakten bliver stærkere, kropsforbindelsen øges, og vi lander ned i vores fysiske krop og hjerte.

Cacao virker ligesom meditation

Det der sker rent fysiologisk når vi indtager Cacao er at genoptagelsen af nervetransmitter substansen Anandamid (lykke-hormonet) bliver inhiberet. Når genoptagelse inhiberes betyder det simpelthen at vi oplever et stod i vores hjerne være aktiv i længere tid!


Anandamid som får sit navn fra Ananda- (som på Sankrit betyder "Bliss" aka "Lykke" på dansk) er det stof i hjernen som gør at vi oplever en følelsesmæssig tilstand af lykke - altså sådan en følelse af at alt er som det skal være. Eller som Freud beskrev det - "nydelsens øjeblik"


Det skader så heller ikke at vi i Cacao Ceremonier får rigelig tid til at vende øjet ind, til at fokusere på åndredrættet og til virkelig at øve os i at være tilstæde i netop dette øjeblik, som jo faktisk er fuldstændig upårvirket af alle vores frygter fra tidligere erfaringer eller ophobet tanke-angst.


Og som vi træner denne neurologiske forbindelse i hjernen - til føleselsen af lykke, så bliver vi faktisk med tiden bedre og bedre til at finde derhen.


Indtil en dag, hvor vejen til lykke bliver så kort, at det går op for os, at vi faktisk er der allerede.cacao beans kakaobønner hele cacao bønner
hele cacao bønner cacaobeans kakaobønner

Hvad er Cacaoens natur og oprindelse?

Alt Cacao hos Hjerteforbindelse er 100% økologisk og 100% rå. Den kommer fra Peru og er af arten Criollo

jungle syd amerika peru massiv træ med kæmpe rødder ceremoniel cacao

Jeg oplever Cacaoen som den mest Moderlige Plantemedicin

Når jeg drikker Cacao får jeg altid et billede af et kæmpe jungle-træ. De der med rødder der vokser op af jorden fordi de er så jordbundet og stabile at de omfavner hele jorden omkring sig.


Sådan føles Mamma Cacao; stærk, dyb, jord-forbundet, og uendelig tålmodig, vis og omfavnene. 


Hun tager os i hånden, viser os hvorfor det gør ondt, og holder om os så vi ikke skal stå i det helt alene.

Cacaoens visdom og evne til at skabe forbindelser i vores krop, hjerne og hjerte viser sig i hendes nøje næringsindhold

"Man er hvad man spiser"

Der er altså en grund til at man generelt oplever at have det godt og at føle man har hvad der skal til for at lykkedes i livet, når man passer godt på sin krop ved at give den rigeligt med næring. 


Vores krop er vores tempel og lader vi den være ren vil vi føle der er meget mere plads til hele vores sjæl.


Jo mere vi sørger for at ryde op og ryde ud - både i følelser og oplevelser, lige så vel som i fødevare indtagelse - jamen jo bedre kan vi stå oprejst og vise lige så stor omsorg og kærlighed for en verden der er bygget af præcis de samme elementer som vores kroppe.


At spise rent er at rede verden for vi er dybt forbundet.

Rå Cacao bønner er enormt næringsrige og sætter faktisk forbrændingen i kroppen op!

Kakaobønner er utrolig rige på fosfor, magnesium, jern og indeholder hundredvis af næringsstoffer.

De har et højt indhold af mineraler, antioxidanter, anandamider og sunde fedtsyrer.


Studier har vist at MAO i RÅ kakaobønner nedsætter appetit og styrker forbrænding;

Dette betyder at man ikke tager på af dagligt indtag - tværtimod peger studier på VÆGTTAB ifm regelmæssig indtagelse af rå kakao og kakaobønner!


- Og det kan jeg kun skrive under på, for jeg spiser dem hver eneste dag og min forbrænding er tip top.


Ifølge et studie af dr. Gabriel Cousens virker MAO i kakao ombyggende og foryngende, regenererende for cellerne og direkte rensende for kroppen.


Derudover er det værd at nævne at i modsætning til den generelle opfattelse, indeholder kakao meget lidt koffein. Normalt indeholder kakaobønner og kakaonibs kun 0,05% af den koffein, som er i kaffe.


Vil du prøve økologiske rå Cacao bønner?

Tjek shopppen her!

katrine aleksandra golding ceremoniel cacao facilitator kakaoceremoni fjer i håret servere kakao smuk kvinde magisk

Skal du holde en begivenhed, hvor du tænker at det kunne være spændende at invitere en Cacao Ceremoni med indenfor for dine gæster?

Så kontakt os, så tjekker vi om datoen er ledig og vi aftaler detaljerne sammen.


Kontakt er uforpligtigende!

Se priserne her: