Behandling

Hjerteforbindelse

Fri Krop - Frit Sind

Psykosomatisk Traume Healing

Behandlingen fokuserer på at forbedre synergierne i kroppen, for at

øge modstandsdygtighed og rense ud i gamle traumer og toksiner.


Behanglinsformen er bygget op omkring teori og fremgang fra

 Kranio-Sakral Therapy og fysioterapeutisk analyse, massage og muskulær

udspænding, samt udvikling af evt styrke og stabilitetstræningsprogram,

samt individuel vejledning.


Fysiurgisk tilgang herunder anatomi og fysiologi, samt biologi i et

Epigenetisk perspektiv (1).


Derudover inddrages teori og praksis fra

den vestlige psykologi og den østlige yoga, samt Ayurveda (Indisk Naturmedicin).

 

* Der arbejdes med rent fysiologiske processer (dvs. muskel og

 fascielle spændinger, blod cirkulation, nerve afklemning mm..) da disse relaterer sig direkte til nedsat mobilitet og smerte.


* Organ massagen er en væsentlig del af behandlingen, da organer lagre både fysiologiske og emotionelle traumer.


*Alle udløsninger i vævet har direkte forbindelse til emotionelle blokeringer og derfor arbejdes der både fysisk og psykisk.


Der vil altid være mulighed for rådgivning, men de dybe psykiske realiseringer kommer fra dig selv og mødet med din egen krop, der bærer på minderne fra din fortid, projektioner omkring dig selv og andre, samt forventninger til din fremtid.


Fremgangsmåde for behandling

Konsultation: henvendelse er GRATIS og foregår telefonisk, via mail eller fb.

OBS: opfølgende behandling er ikke et krav for konsultation.

** Donationer modtages kun EFTER en konsultation, og aldrig på forhånd, eftersom en donation altid skal gives i taknemlighedens ånd, fri for forventninger for begge parter. Tak! **


 

Første behandling (inkl. samtale, udredning og mapping) varer normalt omkring 1-1,5 time

  Intentionen med behandlingen klartgøres, kroppen får mulighed for at tilvænnes behandlingsformen.


Opfølgende behandling  varer normalt 4-5 kvarter.

Der er altid mulighed for at  tale sammen om hvad der er  sket under behandlingen, til vejledning og til at besvare eventuelle spørgsmål.


OBS: Tid kan variere en smule afhængigt af hvor langt inde i en  process kroppen er. Hvis kroppen er midt i at arbejde, bør afslutning på behandling ikke forceres. Afsæt derfor ekstra tid uden forventning.


Pris: 600kr. medmindre andet aftales

Lokation: Klinik Lasota, Prangervej 111 Fredericia

Der er også mulighed for at modtage behandling i eget hjem.

Vil du hellere det?

Kroppen og sindet er i stand til at helbrede sig selv, men nogle gange oplever vi at vi "sidder fast" og derfor er det en befrielse at modtage lys udefra. Dette er en hjælp i processen og må aldrig blive den eneste propel fremad. Essencen af healing er en transformation indefra og ud. Det er hver vores egen process, som vi er blevet givet denne vidunderlige gave af et liv til at opleve og udvikle. Formålet med healing er derfor aldrig perfektion, for i det ville der være intet tilbage at lære. I virkeligheden handler det om omsorg, om tillid og om tålmodighed, og dette er noget vi hver især må erfare for os selv.


Må vi alle finde tilbage til vores indre barn

i lyset og kærligheden(1) For mere info om Epigenetik hør oplæg af Dr. Bruce Lipton, PhD Cellebiolog og forfatter af bogen The Biology of Belief. **Bestil tid via kontakt formular eller på tlf 42252843**


Efter behandling


  •    undgå stress - giv digselv tid til at opleve din krop og dit sind. Stress efter behandling betyder at den process der er blevet sat i gang, bliver bremset. Bevidstheden skal være en del af healingsforløbet, derfor er det vigtigt at du lader kroppen arbejde uden press.


  •   drik masser af vand (undgå så vidt muligt stimulerende drikkevarer som kaffe eller sodavand) - behandlingen åbner for cirkulation i områder, der ellers har været blokerede. Det er derfor vigtigt at indtage rigelige mænder væske, således at giftstofferne kan vaskes ud.
  •     mediter eller sov så meget som du har behov for - det er normalt at være meget trær efter behandlingen, da der er sket en masse og kroppen vil fortsætte med at arbejde, hvilket tager en del energi. Søvn giver mulighed for kroppen er regenere, og ved meditation kan denne process opleves.Lyt til din krop, og giv dig selv tid og ro. 

** Healing er en naturlig process, men den afhænger af opmærksomhed og tålmodighed. **


Hjerteforbindelse.dk - Katrine Aleksandra Golding